Halaman

Pengikut

29 Jun 2011

“HELLO KITTY CONTEST”

HKC

tag
nurkima
ezan idma

Ini bukan kucing peliharaan aku..kat umah aku cuma bela hamster jer..tu pon baru bbrpa hari jadi arwah..so skrg nie dh x bela apa2 dh..binatang yg x di undang tu byk la like cicak, lipas n semut..tp di sbbkan kontest nie suh bergambor seangkatan dengan kucing jadi perlu ikut syarat. x berani la plak nak bergambor ngan harimau atau singa..gilerrr ker hapa!!!..kitaorg bukan penjaga zoo.

Apa yg aku melalut nie..merujuk kepada gambor yg tertera di atas. Itu si budak notty bersama kucing putih. Actually kucing tu adalah kucing peliharaan atok MIH kat Batu Pahat, Johor. Namanya Putih..simple n sweet..sbb apa panggil putih..dh tentu2 kaler bulunya Putih. Si Putih nie kucing jantan. Masa balik kampung, kakak sgt suka dan berkenan ngan kucing. Sampaikan nak tido pon bersama kucing..aahhh..!!!..x nak ler haku bagi..kang semput ngan bulu kucing plak. Kakak sgt2 berani. Last day nak balik ke Selangor, kakak nangis2 nak angkut Putih suh bawak balik umah. Leceh la..aku ngan MIH bg mcm2 alasan sbb x mo angkut Putih nie. Kakak siap bg idea suh masukkan Putih dlm beg kalau x mo putih merayau2 dlm keta..mamposs la Putih x bernafas kakak oiii...  

Tgk gambor tu..kakak mmg action..suh pandang kamera pon x nak..di ulitnya Putih sampai terdiam putih, dh x gerak ke mana2 dh..nak tau kerja bibik kat umah atok tuh wat apa kat si Putih??..Dia letaknya inai kat kepala Putih..dh mcm nandek India dh...ntah apa2 ntah bibik indon tuh..alasanya senang nak beza ngan kucing putih yg lain kat kampung tu.

Okey..setakat tu je aku menceceh..skrg aku x tau naper kakak dh jadi takut ngan kucing..klu nampak kucing liar kat kedai mkn atau merayap kat kawasan umah..dia lari..naper ntah..



Tarukh tutup
27 Julai 2011

1 ulasan:

karipapsayur berkata...

OK da tengok. Good luck k. Nantikan nanti resuly.

Puteri Sulong

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Puteri Ke Dua

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Putera Hati

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Recent Visitors

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)

'Comel Lote Welcome Giveaway' (2nd Winner)
Ends On 6 Sept

Pregnancy Moment Contest (3rd winner)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

CONTEST COTTON KURUNG - IDMA TEXTILE - (Saguhati)

1ST GIVEAWAY LOVELY MASHA (1st Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

"TUDUNG GIVEAWAY" (4th Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Extreme Makeover From Kenitchiko (1st Winner)

Pertandingan: Apa Itu Kitar Semula?(1st Winner- Entri Bijak)

Melati Mirror Giveaway (Top 5 Winner)

Giveaway Mei 2011 (2nd Winner).

Magnolia Pert GiveAway (Lucky)

Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana......... .;-) (saguhati)

"1st GiveAway by PinkUmmi"

"1st GiveAway by PinkUmmi"
Saguhati ke 5

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
Saguhati

CONTEST AKU DAN PAYUNG (3th Winner)

Giveaway | "love to look gorjes!" (4th winner Lulu)

GA - Setulus Ingatan

GA - Setulus Ingatan
Antara 20 Pemenang Bertuah

Peraduan Dunia Susu Ibu 2011 (9th Winner)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)

Kontest Menang Duit Raya (Winner random no.70)
NO70 – 1 Artikel Review bernilai RM40 di blog http://www.bluedianthus.com/

"Ummi Iman 1st Giveaway" (2nd Winner)

CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS? (1st Winner)

korang vote saya, saya kasi hadiah (1st Winner)

Anniversary Giveaway AzatieSayang (Pemenang Bertuah).

"Jowm Joint Bloglist Eyryn Bercerita !" (Top 10 bloglist)

Contest : Aku Mahu Jadi Ratu (saguhati)

GA My Little Secret - Fisher Price.(3rd Winner)